Privacybeleid

Persoonsgegevens die u opgeeft, gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet Klustotaal aan de privacywetgeving.

Hoe gaat Klustotaal om met uw persoonsgegevens?

Zoekt u via de website contact met ons? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u uw persoonsgegevens in een formulier invullen. Bijvoorbeeld uw naam en (e-mail)adres. Bij het formulier staat aangegeven welke gegevens Klustotaal gebruikt en met welk doel.

Wij vinden het belangrijk er voor te zorgen dat onze dienstverlening transparant en betrouwbaar is. Klustotaal gaat daarbij zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.
Klustotaal gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Heeft u bijvoorbeeld uw naam en adres ingevuld om een offerte te ontvangen? Dan gebruiken we uw gegevens niet om u ook andere informatie toe te sturen. Behalve als dit staat aangegeven bij het formulier. We slaan uw gegevens op een veilige manier op in een gegevens opslagsysteem (database) voor toekomstige raadpleging (bijvoorbeeld in verband met service contracten) en statistische doeleinden.

Wat is de Wet bescherming persoonsgegevens?

De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens staan in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De Autoriteit Persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die Klustotaal verzamelt en verwerkt van gebruikers en klanten. Op de website tref je een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor verwerking van uw persoonsgegevens via deze websites. Dit privacybeleid is niet van toepassing op het gebruik van dergelijke websites.

Onze locatie

Klustotaal

Klustotaal Martin Hoeflaak
Schelluinsestraat 28a
4203 NM Gorinchem
tel.: +31 6 5475 4886
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.